sunnuntai 20. elokuuta 2017

Henri voitti Romanian Eurooppa Cupin

Hämeenlinnan judoseuran Henri Hannula voitti sunnuntaina Romanian Aradissa järjestetyn junioreiden (alle 21-v)  Eurooppa Cupin alle 90 kilon sarjan. Hannula jyräsi sarjavoittoon neljällä ippon-voitolla. Suoraan toiselle kierrokselle sijoitettu Hannula otti moldovalaiselta Alexander Casapilta luulot pois reilun 20 sekunnin jälkeen. Poolifinaalissa Montenegron Lazar Cupic oli suupala Hannulalle. Hämeenlinnalainen pommitti ensi kolme waza-aria ennen kuin täydellinen suoritus onnistui. Välierässä Ukrainan Mykyta Matlashevskyi onnistui ajamaan Hannulalla kaksi varoitusa, mutta Hannula vastasi omalla ipponillaan. Finaalissa Serbian Darko Brasnjovic ei pysynyt Hannulan kyydissä. Hannula otti ensin pari waza-ari ja varmisti kultamitalinsa tyylikkäällä ipponilla.

Finaalissa Hämeenlinnan judoseuran Henri Hannula sinisessä judogissa ja Serbian Darko Brasnjovic valkoisessa.
Source of image: European Judo Union / Photographer: Daniel Oprescu